ΓΕΩΡΓΙΑ , ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙ

ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Διεύθυνση - ΓΕΩΡΓΙΑ , ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ Διεύθυνση: ΝΕΟΣ ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ Τ.Κ. - ΓΕΩΡΓΙΑ , ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ Τ.Κ.: 58100
Περιοχή - ΓΕΩΡΓΙΑ , ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ Περιοχή: Γιαννιτσά Κατηγορία - ΓΕΩΡΓΙΑ , ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ Κατηγορία: ΓΕΩΡΓΙΑ , ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ
Τηλέφωνο - ΓΕΩΡΓΙΑ , ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ Τηλέφωνο: 2382051191 Fax - ΓΕΩΡΓΙΑ , ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ Fax: 2382051191
Κινητό - ΓΕΩΡΓΙΑ , ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ Κινητό: 6936748515 E-mail - ΓΕΩΡΓΙΑ , ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ E-mail: ifestos_xatzis@yahoo.gr
Υπεύθυνος - ΓΕΩΡΓΙΑ , ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ Υπεύθυνος: ΧΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΓΕΩΡΓΙΑ , ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΓΕΩΡΓΙΑ , ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ Ιστοσελίδα:
Η εταιρεία « ΗΦΑΙΣΤΟΣ - Γεωργικά Μηχανήματα » είναι ατομική επιχείρηση με ιδιοκτήτη τον κ. Χατζή Ιωάννη. Ιδρύθηκε το 1977 και έκτοτε διαγράφει ανοδική πορεία στον τομέα της κατασκευής και διάθεσης γεωργικών μηχανημάτων. Η έδρα της είναι στο νέο Μυλότοπο, στο κέντρο της μεγάλης πεδιάδας των Γιαννιτσών του νομού Πέλλας. Η αυξημένη τοπική ζήτηση σε εξελιγμένα μηχανήματα οδήγησε τον ιδιοκτήτη στη μεταφορά της επιχείρησης (1987) σε νέες εγκαταστάσεις 4,5 στρεμμάτων, με στεγαζόμενους χώ...
Επισκέπτες: 17939

ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Η εταιρεία « ΗΦΑΙΣΤΟΣ - Γεωργικά Μηχανήματα » είναι ατομική επιχείρηση με ιδιοκτήτη τον κ. Χατζή Ιωάννη. Ιδρύθηκε το 1977 και έκτοτε διαγράφει ανοδική πορεία στον τομέα της κατασκευής και διάθεσης γεωργικών μηχανημάτων. Η έδρα της είναι στο νέο Μυλότοπο, στο κέντρο της μεγάλης πεδιάδας των Γιαννιτσών του νομού Πέλλας. Η αυξημένη τοπική ζήτηση σε εξελιγμένα μηχανήματα οδήγησε τον ιδιοκτήτη στη μεταφορά της επιχείρησης (1987) σε νέες εγκαταστάσεις 4,5 στρεμμάτων, με στεγαζόμενους χώρους για κατασκευαστικό τμήμα, γραφεία και αποθήκες 600 τετραγωνικών μέτρων. Αυτή η κίνηση με τη σειρά της οδήγησε στην αύξηση της παραγωγής με αποτέλεσμα η « ΗΦΑΙΣΤΟΣ » να κατασκευάζει μηχανήματα που εξυπηρετούν γεωργούς σε όλη την Ελλάδα.


Κατασκευάζουμε:

  • Καταστροφείς υδραυλικούς και μηχανικούς από 1,50m μέχρι 2,25m ελαφριού μέχρι βαρέου τύπου.
  • Κλαδευτικά με πρεσσαριστό σασί συρόμενα από 800l μέχρι 1200l και αναρτώμενα από 500l ως 800l, Βενζινοκίνητα από 100l μέχρι 1200l.
  • Ψεκαστικά αναρτώμενα και συρόμενα από 300l μέχρι 3000l με ράμπα υδραυλική ή μηχανική από 10m ως 20m, με καζάνι πολυαιθυλένιο και δυο δοχεία καθαρού νερού, αντισταγονικά μπεκ και ανοξείδωτες σωληνώσεις.
  • Νεφελοψεκαστήρες συρόμενοι ή και αναρτώμενοι με καζάνι από πολυαιθυλένιο, δυο δοχεία καθαρού νερού, πρεσσαριστό σασί, αντισταγονικά μπεκ, ανοξείδωτες σωληνώσεις με φτερωτή ή κανόνι.
  • Νύχι βαρέου τύπου εφτάρι και εννιάρι
  • Πλατφόρμα δίτροχη και τετράτροχη για δενδροκαλλιέργια